Χονδρική Πώληση

Είστε επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση των προϊόντων μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά ή μέσω email.

Περισσότεροι από 1500 κωδικοί είναι διαθέσιμη προς χονδρική πώληση, ανάμεσα τους συναρπαστικά gadgets, προϊόντα για το αυτοκίνητο, την περιποίηση της γυναίκας αλλά και του άνδρα, το σπίτι, τον κήπο, την γυμναστική, την υγεία και πολλά ακόμη! 

Η ελάχιστη ποσότητα χονδρικής παραγγελίας είναι τα 5 τεμάχια ανά κωδικό.

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών. Εντός Αττικής η παράδοση γίνεται από δικά μας μεταφορικά μέσα, ενώ εκτός Αττικής γίνεται με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας ή όχι. Για μικρά δέματα η αποστολή μπορεί να γίνει και με την εταιρία ACS ή Speedex. Ο πελάτης είναι εκείνος που επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα.

Η διαδικασία:

1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο email : info@easyagores.gr ή μέσω Viber στο 6979669399
2. Στο email θα πρέπει να αναγράφονται οι κωδικοί (SKU's) των προϊόντων.
3. Έπειτα ένας συνεργάτης μας θα σας αποστείλει μια προσφορά.
4. Έπειτα από την προσφορά εάν την αποδέχεστε θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση του συνολικού κόστους, μόλις μας στείλετε το αποδεικτικό εμείς θα προχωρήσουμε στην αποστολή των προϊόντων.

 

EASYAGORES,                                                                                                            ΑΓ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΙΔΟΣ 83, 18900.